Една история 3 /бамби/

Една история за сърнето БАМБИ !!! 
ЩЕ УЗНАЕТЕ САМО СЛЕД МИГ
Какво ли не може да се случи с мисълта? И аз вече не знам…. От няколко дни ми се обажда една приятелка във връзка с операцията на нейната сърничка. Има я от 2 месесца и много се е привързала към нея. Грижите са огромни ,заедно с отговорността.Казва се Бамби. Бамби повръща след опрецията на крачето,не може да се храни и пие . Отслабнало е. Оказва се ,че от антибиотик е загуло ензима за преработка на храната. Положението е критично. Приятелката ми я води в няколко елитни клиники ,но резултат няма. Споделя на мъжа си и децата си ,че иска да се срещне с мен и да започваме ТЕС. Никой не приема насериозно думите и. Невярващи очи. 
Както и да е ,тя упорито ми звъни и аз отидох.
Аз ВЯРВАХ.
Видях Бамби ,поразпитах и направих мисловен модел ,който тя записа. После лично работих с Бамби. Тръгнах си оттам с много голяма увереност. В стомаха си усещах лечебната енергия ,която се изля върху Бамби. Казах и:
„Не се тревожи вече. Бамби е здрава!“
Междувременно забравих да спомена ,че работих и с нея ,защото тя беше много разтревожена ,обезпокоена ,отчаяна за здравето и.
Обадих се след няколко часа и се оказа ,че Бамби е много спокойна и е спала повече от обикновено,дори много за нея. 
Това се случва и с 70% от хората били на ТЕС сесия при мен и е характерно за отиващия си проблем.
Зарадвах се много и и казах ,че утре със сигурност вече ще започне да се храни.Заспах с радост.
Днес сутринта отидох да ги видя с нов мисловен модел в главата си. Знаех ,че е вече време за това. Посрещна ме усмихната и спокойна жена,нямаше ги сенките в очите и ,които ме бяха уплашили вчера.Аурата и беше друга. Щастлива ми каза ,че Бамби днес не е повръщала,само един позив и то много лек.
Благодаря ти,Господи!!! Бяхме щастливи и двете ,заедно със нейните деца и съпруг !!!
Направихме отново сесия и малкото заспа.
Оставих щастливи хора и едно оздравяващо малко сърне!
Чудесата се случват!
Благодаря на моите учители от цял свят,които ми дадоха знания ,за да помагам на хората ,на моето куче ,на Бамби и на още много други!!! <3
Щастлива съм !